Új hozzászólás Aktív témák

  • Lebowski

    tag

    válasz HdRew #58982 üzenetére

    2 éve használok a 42LA660S tv-vel egy 1TB WD My Passpot-ot. Igaz, csak filmnézésre, nem felvételre. NTFS-re van formázva, lévén a HD filmek nagy méretűek. Ez USB3 csatolófelületű, a hozzá adott rövid kábellel van az USB1/HDD feliratú csatiba dugva. Fontos, hogy még így is alacsony fogyasztású HDD legyen, mivel a TV azért nem ad korlátlanul nagy áramot ki az USB-re.
    Az LA sorozat kizárólagosan használja a HDD-t felvételre/TimeMachine szolgáltatásra, a felvett anyag sehol máshol nem nézhető/szerkeszthető. Linux alatt látszik, de ott sem lehet mit kezdeni vele. Az LB sorozat (WebOS) már elfogadta a particionált HDD-t is ilyen célokra. A lényeg, hogy a rögzített anyag jogvédelmi okokból még másik ugyanolyan tv-n sem nézhető vissza.
    A TV által formázott HDD windows alatt a Lemezkezelőben formázható újra, ezután már látszik az intézőben is :D
    A 35000 ... 40000 közötti hozzászólásokban gyakran előkerült a HDD használat, PVR, TimeMachine, ott érdemes még keresgélni. Ugyan régi dolog, de még ez is érdekes lehet PVR

    geeks.hu: LA sorozat - "USB-s meghajtó csatlakoztatása után lehetőség van arra, hogy a digitális tuneren keresztül érkező tévéadást rögzítsünk és/vagy az élőadást megállítsuk. A rögzítéshez használt meghajtót teljesen a tévéhez kell rendelni, azaz nem lehet rajta más, és a felvételeket sajnos nem fogjuk tudni PC-n lejátszani, mert az adást kódolva rögzíti a tévé. Figyelembe kell venni továbbá, hogy a csatlakoztatott adattároló sebessége meghatározza az elérhető szolgáltatásokat is; egy lassú USB stickkel például nem működik a timeshift. Felvételi időzítőt használhatunk, az LG nem épített viszont dupla tunert a készülékbe, így felvételkészítés közben nincs lehetőség másik csatornára kapcsolni."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák