Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz Lacinavi #6316 üzenetére

    Hát Lacikám akkor neked g*ci nagy mázlid volt! Örülj neki.
    1. 2üzletből volt az 5 tv nem 1 ből ebből az 5 ből 2 haza se került hozzám mert már az üzletben az ÜZLETVEZETŐ látta hogy szar mint írtam is.
    2. A szervízbe engem is behívtak hogy mutassam már meg mi a hiba a tv-n mert ők nem látnak rajta semmit.Bementem a Tv fel volt szó szerint baszva egy íróasztalra !!!!fektetve!!!! a képernyőn volt könyv meg táv vezérlő meg kv-s bögre,de ezt biztosan tudod akkor te is ha szervízes voltál hogy egy 300 ezres tv vel így kell bánni ha hülye a vevő ha nem.Mondtam hogy a pixelhibát nem 3000W os izzók mellett kellene nézni és nem fektetve úgy hogy "bizonyos tárgyak eltakarják a fél képernyőt" erre leemelte róla a bögrét (ami mellesleg ott hagyta a kis kör foltját a képernyőn) aztán a többi cuccot is és lekapcsolta a villanyt.Azonnal megmutattam neki a hibákat elismerte és intézte az ügyet.
    3. Nem tetszik semmilyen más modell ez tetszik azért van a 6. ugyan olyan nálam.Mondták hogy vegyek mást de mondtam hogy nem veszek mert ez kell csak azért elvárom egy ilyen árfekvésű tévénél hogy az működjön már úgy ahogy én szeretném és ne kelljen már 300 ezerért ami lassan 4 havi fizetés!!!! kompromisszumot kötnöm pixelhibákkal.Ezt is írtam kicsit kb 5 komentel feljebb amúgy,de visszaolvasni ugye azt nulla csak osztani az észt.
    4. Már azt is leírtam pár komentel feljebb,hogy fogd a paint et a gépeden állítsd át rajta a kép felbontását 1920x1080 ra és színezd be a vödröcskével feketére pirosra kékre zöldre és fehérre egyenként elmentegetve persze színenként a képet.Így kapsz egy tökéletes kép és pixelhiba tesztelő "programot" amit feldobsz pendrive ra beledugod a tv-be és lejátszod.Láss csodát páran írták is hogy "Hát b*szd meg nekem is pixelhibás de eddig nem láttam" hát ennyi.Lehet ha te is megnézed neked is az lesz.Csak leszartad mert hazavitted felakasztottad a falra vagy esetleg az állványra és húúú húúú milyen fasza tévét vettem milyen király a képe,de ha esetleg azzal kezdted volna szervízes létedre amit írtam és odamentél volna a képernyőhőz 10cm re miközben diavetítésen váltogatja a szerkesztett full HD és képeket és végigpásztáztad volna 3 szor 4 szer képenként akkor lehet meglepődtél volna mint én szégény hülye hogy húúú basszus ez mégse olyan fasza!!!! :((( Amúgy már utána jártam ennek is; a November és decemberi gyártású tv-k 80% ban hibásak és ebből 90% ban pixel az oka.
    5. Nem egy hét alatt hanem egy hónap alatt cseréltem mire lett egy "normális"

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák