Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Noda10 #65581 üzenetére

    Jobb oldalt és lent majdnem ki lehet vinni a kurzort egyébként is. A TV-n a fekete képre nem tudtad rányúzni a kurzort, gondolom. Ebből gondolom, hogy a TV-n úgy fekete, hogy nincs jel. Viszont a PC valahonnan kisz.pta, hogy ez egy LG TV, és akkor én csak arra tudok gondolni, hogy ez beállítási hiba vagy kábel.
    A VGA tudja, hogy LG TV van rajta, de a TV nem kap jelet. Fent volt egy jó driver, ennek a dolognak a meglevővel mennie kell, ezt már 10 éve is tudták a kártyák. Bedugod, és megy.
    Vagy valahol le van tiltva a kártyán a hdmi (windows, driver, bios), vagy rossz a kábel, vagy a TV-n nem jó helyen vagy. Samu-nál azt hiszem van olyan, hogy hdmi1, hdmi2, stb. Biztos, hogy azon vagy rajta, hol fogadnia kellene a képet a pc-ről :F

    Lacielvtars: Szerintem, leszedte a driver-t, és nem a szabványos VGA alap Windows driverrel állt fel újra a rendszer, hanem az alap AMD Radeon Windows driver-el, amin már falbontás és nem akad a kurzor, de nem az AMD drivere. Volt internet és be volt kapcsolva, hogy keressen az új hardver-hez, újraindítás után pedig új hardver volt a VGA.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák