Új hozzászólás Aktív témák

  • gyilkos répa

    tag

    válasz olasz69 #66150 üzenetére

    akartam kérdezni, hogy miért ösztönzi mindenki az ips panelt ennyire (általános tanács, hogy figyeljünk a sorozatszámban a beey kódra)? persze logikus, hiszen ez egy LG topic, és majdnem nyilvánvaló, hogy a postolók ízlésének ez felel meg jobban. de ettől ltekintve mik az objektív szempontok?

    a dell 27es monitorom ips, szeretem nagyon szép természetes színei vannak, de azért a va panelnek is vannak előnyei. az lf652v-ből 3 verzió járt nálam. ebből 2 volt va paneles és 1 ips. végül egy va panelesnél kötöttem ki. a 3 készülék közül az ips-nek volt a leggyengébb a képe (persze nem mérvadó talán, mert szerintem az konkrétan hibás volt) - nem volt homogén, a 3d totálisan áthallásos volt. a va panelesnek a betekintèsi szöge valóban rosszabb, de a feketéje kiváló és nincs az ips-re jellemző glow sem. a 3d pengeéles. nincsenek elszíneződések sehol a képen (az ips verzió bevilágításos is volt, ill. sárgás zöldes elszíneződései is voltak. pont ez a probléma az ips monitoraimon is rendszeresen jelentkezett, nagyon sokszor kellett cserélnem).

    csak azt akartam mondani hogy a va panel sem ördögtől való...és bár lehet, hogy én vlltam csak nagyon peches, de a személyes tapasztalataim alapján az ips-nél elég nagy a hibaarány is.

    hozzá kell tennem, hogy az LG ügyfélszolgálat nagyon jó fej, és szuper segítőkész.

Új hozzászólás Aktív témák