Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz ricsip #68676 üzenetére

    először is
    a kérdés a két kategória illetve gyártmányra vonatkozott.Erre írtam, (javaslom olvass figyelmesebben, mielőtt leoffolsz!)
    Másodszor, mit írnak az olyan userek, akik nem tudják beállítani, a tv-t, mert minden ficsőrt bekapcsolnak anélkül, hogy tudnák mit jelent, ezért a tv akadozik, nem hozza az elvárt teljesítményt, számomra irreleváns.
    Mint ahogy az is akik olyan teszteken húzzák le a "megfizethető "tv-ket, ahol több milliós cuccokról beszélnek úgy,mintha mindennapi áruk lennének, és mindenki megvehetné.Mintha mindenki almásnokiával rohangálna, és ahhoz hasonlítanál egy alacsonyabb kategóriás telefont. persze, hogy rosszabb lesz.
    Aki ebben az árfekvésben nézelődik, annak jó választás ez a a tv!

    Tv-ként jó választás, aki célszámítógépként tekint az okos tv-kre, az meg így járt, ezt is elolvashatod a fórumon!
    Te mit használsz, és mióta, hogy ilyen tapasztalt vagy?
    Én nem sztárolom az Lg-t de jó pár éve nyúzom számtalan tipusát, és olvasom, figyelem a topicot, meg az LG ügyfélszolgálat válaszait is...
    Webos 2-ről nem olvastam rossz kritikát, de elolvasom amit elküldesz.
    webos 1 valóban fos és átgondolatlan volt, és ezt csak a webos1.3-1.4 re sikerült helyrehozni, így az eredetihez képest 50-70%-ot gyorsult, de ez a 2014-es LB szériára volt igaz.
    Az LF már a 2.0-át kapta, és ennek is van már frissítése, amiben javítottak jó pár bugot, így használható teljes mértékben.
    Az hogy az UF mennyivel erősebb, az eredeti kérdésben megint nem volt releváns!

    Szóval ha van még kérdés, mesélek még!

    [ Szerkesztve ]

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák