Új hozzászólás Aktív témák

  • bobojszan

    tag

    Sziasztok!
    Péntek óta én is tulajdonosa vagyok egy 55UF850Vnek! Egy 42LF2510et cseréltem 10 év után!
    Az elején le kell szögeznem, hogy én PCről használom a TVt. Nincs TV adás mert nincs rá szükségem. PCről filmezek és ha valamit meg akarok nézni akkor azt letöltöm min 720p minőségben! Ja még PS3 és PS4 is rá van kötve!
    2 napi tapasztalataim:
    - Tűéles! Csak ülök néha és nézem, hogy azanyádba! Star Wars Battlefront PS4 olyat rajzol a képre hogy lemerevedtem tőle! Azonnal vissza is kellett vennem a fényerőt mert kisütötte a szememet :D
    - UHD tartalmak kegyetlenül szépek, szedtem egy pár sample-t, itt kezdődik a tudomány
    - 3D azt adja amit kell, Avatar és Sammy nagy kalandjai mindent kihoznak amit tud a készülék. Mondjuk 3Dhez még mindig kicsi(én is azon a véleményen vagyok, hogy a képnek be kell fednie a periférikus látószögedet a maximális élményhez) de amit a 3D technikától el lehet várni azt ez a TV már hozza!
    - képbeállítások: na most ez az amivel meg vagyok lőve...esküszöm nekem a játék beállítás tetszik a legjobban!
    Nálam a Bogár élete az etalon BD, mint színügyileg mint képre(olyan színek és élek vannak benne hogy tesztforrásnak tökéletes) . Néztem 3Dben simán is, ez a beállítás hozta meg a legélvezhetőbb képet, színeket! A többi kuka...ezek a beállítások [ph 950V] és [65UF850] nem tudom kinek készültek (Fehéregyensúly piros 45?!? ettől átment a képernyő egy vámpírfilmé olyan piros lett), de mindkettő tompa, életlen, színtelen max TV adáson élvezhető, de azt meg ki néz ezen? :D A játék üzemmód beállítása meghozta a kívánt éleket, színeket, fényerőt minnd játékon mind FHD filmeken! Ezt lehet még kicsit finomítani és tökéletes! Nekem!
    - .mkv-t USBről megeszi reggelire, .mp4-et sajna nem tudtam vele lejátszatni...ötletek?
    - böngészője jó, simán játsza az éjjelnappalbudapestet(csajom miatt), már be se kell majd kapcsolni a gépet e miatt, viszont onlinetv kérésre nem megy, van rá valami codek ami elindítja a lejátszót az oldalon?
    - fekete : na azt ne keressétek! Sajna ez is ugyanúgy szellemképes mint az előző TVm, pl ha játéknál tölt és teljes fekete a képernyő csak egy karika pörög a jobb alsó sarokban akkor körülötte pulzál egy kis világos folt, betudom az EDGE LED hibájának, de mivel az előző TVm is ilyen volt megszoktam, filmen is kipróbáltam, SW Jedi visszatér DV vs. LS fénykard párbaja, szép színek de fekete sehol sajna :( De ez legyen a legnagyobb hibája...
    Egyenlőre ennyi, ha még majd észlelek valamit írok...ha valakinek valami kérdése van privátban tudunk értekezni!

    [ Szerkesztve ]

    God of War Rank : Chaos

Új hozzászólás Aktív témák