Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz Klara_ #77616 üzenetére

    Hát bizony ha felrakod, ha nem, akkor sem fogja hozni egy 5colos 8magos 3GB-os telefon sebességét. :)
    Ha javítanak is vmit, megtáltosodni akkor sem fog. Amúgy sokszor volt már olyan frissítés a tv-khez ami minimálisát - vagy akár kicsit többet is - javított a sebességen.

    Én már nem javaslom addig a feltételt míg más, aki használja ugyanezt, fel nem tette és azt nem mondja hogy minden megmaradt ami eddig volt, minden működik ami eddig, semmi nem lett rosszabb... :U
    Volt itt már kisebb vita a frissítésekkel kapcsolatban, ezért nem akarok nagyon belefolyni. Vki frissítés párti (én pl, mert általában javít a helyzeten és nem ront - ami persze előfordulhat, mivel emberek készítik) és van aki élből elveti még a gondolatát is (itt 2 féle ember van: aki "csak me' nem", vagy hallott valami szóbeszédet, illetve akinek már volt ténylegesen rossz tapasztalata)... meg vannak akik frissítenének de nem mernek míg többen fel nem teszik és áment mondanak rá. :)
    Tehát ha nem kapsz konkrét megerősítést pont ezzel a típussal és pont ezzel a firmmel, akkor neked kell eldöntened. :U

    szerk: hoppá, jut eszembe, frissítenem kell az LB-m, mert nemrég jelezte vki hogy van új firm, és le is szedtem, csak elmaradt. :B (De azért előbb belenézek az orosz oldalba, ki tudja... ott úgyis vannak jópáran akik feltették már)

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák