Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    Üdv
    LG LW5500-nál mi az utolsó fw. ami még DVR-esíthető szervíz menüből?

    Olyan bosszantó dolgokat lehet állítani a sz.menüben, mint pl:

    - kikapcsolt állapotban ha megnyomok a távon egy szám gombot, akkor azzal a csatornával induljon? Most a legutóbbi forrást mutatja, ami lehet hdmi is.. Ekkor ha számot nyomok, még rá is kérdez, tv-re akarok-e váltani. Majd ha igen, még mindig nem az a csatorna jön be amit megnyomtam. Igen zavaró.

    - USB-ről médialejátszás esetén ha pause-t nyomok, ne indítsa el a filmet pár perc múlva. Akkor már inkább rakjon ki egy képernyővédőt, de ha kiszaladok valahova pár percre, miért úgy kell visszaérnem, hogy elindult a film?

    - MPO fájl nézegetése közben miért rak ki bármilyen OSD infót? Hányadik fájl, stb. A volume up/down gombra eltűnik, de ahogy a következő képre lépek, ismét kiteszi. Mi van ha én csak a képeket akarom nézni slideshow-szerűen?

    - jó volna, ha játékgép módban, ahol elviselhető a lag, semmilyen képjavító áramkört nem rakna rá, ami tönkreteszi a natív interleaved 3D jelet (szellemképes lesz). Valamit még nem tudok kikapcsolni, amit ISF módban igen, ott tökéletes a 3D, viszont nagy a lag! 160-200ms. Emiatt egy videó kép/hang sincs szinkronban ha pc-ről analóg erősítővel hallgatom.

    thx

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák