Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz077

    csendes tag

    válasz huncutka1029 #7864 üzenetére

    Nekem analóg kábelem van, és nem állítja be az időt automatikus módban, csak kézivel tudom beírogatni. Most, hogy frissített, az időbeállítások lenullázódtak, és megint újra be kellett pötyögni.
    Ezen is volna mit fejleszteni. Ha már rajta figyel az internet onnan is beállíthatná. Érdekes módon a prémium menübe lépve, egyből írja a bal felső sarokban a pontos időt. És ezt tényleg a netről szedi, mert ha átírom az időt a beállításokban, a prémium menüben megmarad az aktuális......

    Az előző frissítésig, ha este bekapcsoltam a TV-t, és tudtam, hogy magasabb hangerővel lett kikapcsolva, hiába nyomtam egyből a "VOL -" gombot, nem halkította le, csak ha már megszólalt a hang, és újból hosszan nyomtam. Most már nem kell duplán nyomni, hanem lehalkul....

    Kérés lehetne a következő frissítéshez: Az első 10 programra szoktam programozni a legnézettebb adókat. Így ezek mennek fejből is, hogy mondjuk az 5-ös a mesecsatorna. Kikapcsolt TV-nél hiába nyomom az 5-ös gombot, mert azt a csatornát szeretnék a gyerekek nézni, a kikapcsoláskor aktuális csatorna jön be. Majd még egy 5-ös, és célnál vagyunk.... :)
    Ja és még egy: A menü, meg a teletext is lehetne "fényerő szabályozott" mert ha oda belépek este kivilágítja a szemem.... :)

Új hozzászólás Aktív témák