Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #65750 üzenetére

    Sokszor csak kíváncsiságból telepítek progikat, hogy megnézzem őket. 90%-ban nem is tetszenek, csak lusta vagyok leszedni ezeket. Néha egyszerűbb újratelepíteni. Úgyis akartam fájlrendszert is váltani.

    A kisebb hely nem annyira fontos, de minek legyen fönt sok felesleges csomag, ha nem használom? Csak feleslegesen foglalják a helyet, hizlalják a rendszert, feleslegesen okoznak többletletöltést frissítéskor.

    De azt már megszoktam a PH-n, hogy a belakott rendszer az szent, 10 évnél sűrűbben tilos errefelé újratelepíteni, mert meg lesz lincselve az ember :DDD Végül is minden fórumnak megvan a szokásos mémje, a hwsw-n mindig az a szöveg ment anno, hogy cserélj tápot, akkor is, ha valami szoftveres probléma volt, ott tápmánia volt napirenden. A MS-os fórumokon ezzel szemben akkor is újratelepítés a mottó, ha szükségtelen. Kinek mi a fetisizmusa éppen.

    Az LFS, Gentoo nekem nem éri meg, annyi időm tényleg nincs, hogy telepítéskor meg minden egyes frissítéskor mindig újraforgassak mindent. Sokat nem nyernék vele egy Arch-csal szemben. Nagy Arc-hoz elég az is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák