Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Frawly #12657 üzenetére

    100-ból legalább 99 embernek nem létezik élet a dózon túl... de a maceseket most hagyjuk.
    Eleve dózra van nevelve a társadalom, és ebből a sterilnek illúzionált álomvilágból nagyon kevesen és nehezen tudnak kilépni.

    Elképesztő egyébként, hogy ha arról van szó, hogy valami windows fail miatt a registryt kell hekkelni, az teljesen rendben van, de ha be kell írni a linuxos terminálba két parancsot, akkor egyből hiszti, meg vergődés van, hogy mi ez az elavult baromság, a dóz mennyivel jobb, ott nem kell ilyet.

    Tudja ezt a ms is, mert látni, hogy akármennyire is hulladék a windows, még mindig monopolhelyzetben van, és elég valószínű, hogy abban is marad. Ezért hoznak egy minimál szintet, ami ugyan elégtelen, de az emberek még nem hagyják el.

    De én azt mondom, jól is van ez így. Szétnézel külföldi random fórumokon, ahol nem kimondottan linux vs. windows vita van, csak mondjuk leszólják a dózt, mert szokás szerint szar, akkor egyből jön valaki, hogy bezzeg a linux amikor kipróbálta, mekkora tré volt, nem ment a netflix a linuxminten, egyből gyalulta vissza a dóztizet.

    Linux esetén a user error eleve fel sem merül.

    A többség nem szívesen, vagy egyáltalán nem hajlandó kimoccanni a komfortzónájából, egyáltalán nincs bennük semmi kitartás. Ilyen emberekre meg nincs szükség az opensource világban.

    Emiatt pedig sosem lesz az, hogy a windows egyszer jól fog működni, amiből nem csoda, hogy 2018-ban még mindig hanyatlik ez a platform. De gyanítom, hogy tíz év múlva is kb. ugyanezeket, már akár a 80-as évek óta is jellemző, még mindig jelenlévő hibákat fogjuk felróni ms-nek.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák