Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Frawly #22420 üzenetére

    Azért a mai win10 sokkal jobb, mint a win7 volt anno. Utóbbi egy idő után használhatatlanra belassult, annak ellenére, hogy már kisebb volt a gépigénye az elődjénél, a vistánál. Win8-ról nem tudok nyilatkozni, az teljesen kimaradt, illetve amikor azt fejlesztették, akkor tértem át teljesen linuxra.

    Az is benne lehet, hogy a win7-es korszakomban még hdd-ről toltam, a win10-et meg már ssd-vel tolom, és így a 10 már sokkal gyorsabb mint elődje volt. Igaz, nálam a win10 a desktopomon ha használom akkor csak és kizárólag steam megy, nem pedig daily driver, és nincs 3rd party tűzfal meg vírusirtó sem, de a frissítéseket ugyanúgy felrakom. És így, már 4 vagy több éve telepítettem fel, és ugyanúgy tizenpár mp alatt használható lesz hidegindítással. Azért ezt egy ugyanennyi ideje futó win7-ről nem lehetett elmondani. Amikor szétnézek néha win10 témában fórumokon egyet röhögni, akkor sokszor előkerül még az "újra kell telepíteni" buli, meg a thinkpad topikban is, amikor valami nyavalyájuk van.

    Ill. még lehet az is hozzátesz a pozitív win10 tapasztalatomhoz, hogy szénné van gyomlálva a w10privacy nevű német tool-lal, és nálam pl. nincs candy crush meg ikszboksz meg ilyen baromságok. Persze ettől függetlenül rémálom lenne másra is használni játékon kívül, mert nem tudja azokat a billkombinációkat, amiket megszoktam i3-gaps alatt.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák