Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #22415 üzenetére

    Windowsból nincs próbaverzió.

    Dehogynincs! :D Majd csak fidelj! ha Kikpróbálom és repüljpáva van neki! Mi ez, ha nem próbaverzió. Nemigen éri el a 30 napot. De lehet kipróbálom ezt a gépen lévő termékkódot+ráfrissítést, 5 éve gondolkodom rajta.

    Vagy a 3DS Maximusz Magyiknak felteszel Blender-t. Ja, az szar, meg ingyenes, meg bloá, böff.

    Akár jó is lenne tanulgatni, de a profi azt mondta a gyereknek, hogy ő csak a 3ds Maxhoz ért és, ha majd már segíteni tud neki, az elkészült modellek nem lesznek kompatibilisak, márpedig tőle a megrendelő 3ds Max-ban kéri az anyagot. Nekem ezek kb kínai szinten vannak, bár ma sokat magyaztak róla.

    A vizualizációkat a 3D iparban, 90%-ban 3ds Max-ben készitik, a többit meg C4D-ben, a TV reklámok iparában.

    Kb ennyi volt nekem a lényeg. No most a vicces az ebben, hogy egy héten belül nekem lesz olyan gépem, amivel tudnám csinálni a modellezést, de én nem akarom. Viszont mivel kb ugyanolyan gépe lett javasolva a gyereknek is, gondoltam a Dell-en egy külön SSD-n letesztelem a 3ds Maxot, mert azt el kéne még dönteni, hogy a 16GB RAM optimális lesz-e a gépbe.

    Ami érdekes, hogy egy új 3060Ti-t le kell cserélni egy Quadro VGA-ra, mert ez a qrvadrága vacak csak gamereknek való.

    Ezek a Dell gépek mekkora arcok már, tesóm megkapta a topra turbózott 5530-ast, de még nem jött meg hozzá az akku meg töltő, sebaj vett egyet ideiglenesen, persze kiderült, hogy a nem totál gyári töltővel meg se fog nyikkanni, mert csak akkor kezd beindulni az áramkör, ha a gyári töltő lead egy jelet a gépnek. ;] Ez teljesen jó szerintem.

    (#22416) Frawly

    Most már ha fene fenét eszik is, kipróbálom azt a nyamvadt Winx-et, úgyis lejött 5,8GB iso. Annyi előnye mindenképpen lesz, hogy élmény lesz újra kivágni a francba és elfelejteni. ;] (legalábbis ebben bízom, csak nem kell olyan távsupportot csinálnom, amihez jelenleg nulla tudással bírok)

    Ezt az offline/online telepítést jó, hogy említitek, mondjuk pár hete rájöttem, hogy van egy aktív MS fiókom, de hogyan? :F Mindegy, pont jól jött napirendek készítéséhez a 365. De inkább kihagyom ebből a menetből, megható csak egy lesz a gépben, bár van 3 hely is a Dell notiban, de csak azért nem szedem össze az SSD-ket, hogy örüljek neki, milyen sok elfér egy laptopban.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák