Új hozzászólás Aktív témák

  • _Dumber_

    őstag

    válasz bambano #4008 üzenetére

    + lionhearted

    Azért ne harapjátok le a fejem.. egymásét meg végképp ne :)

    1 hete még azt hittem hogy a föld lapos.. és hogy a TP-linken (és tárasin) kívül nem létezik élet. Én csak egy Home júzer vagyok, de abból a kísérletezős típus.

    Amit leírtam azt mondták illetve olvastam (ha jól emlékszem az 1W-ot a prohardveren). Megértettem, szabálytalan, és elfelejtem :)

    Azért az tény, hogy aki ajánlotta itt helyben az eszközt, az egy 1043-ast váltott először egy 3600-as-ra, majd miután egyik sem ment, akkor erre. (nem a saját hálója). Zavaró jel meg nálam is van.
    Nyilván erős wifit produkál a saját beépített antennájával is. (Mikrotik RB951G-2HnD 128Mb 5xGL) Mivel hivatalosan eladják, ezért nem tiltott.

    Egyértelmű, hogy az AP a megoldás, de kábelt egyenlőre nem húzok. A TP-link 941ND + tplink WA850RE eddig tökéletesen tette a dolgát. A gond az hogy döglődik a 941, és olyat akarok venni ami a közeljövőbeni kb 12 wifi-t , + egy DLNA eszközt (legyen az NAS, málna, vagy egy kiszuperált lapos) megfelelően kezeljen. Ha ez egy 4300 + openwrt, vagy egy mikrotik lesz az még kérdés.. Ebben a véleményetek sokat számít.
    nem félek, hogy meg kell tanulni a RouterOS-t és a mikit, ha kell akkor belevetem magam.

    Igazából mikor először megláttam megijedtem, aztán a 2 configról szóló logout bejegyzést elolvastam.. most már inkább kihívásként cseszteti az agyam.. és vonz.. de nagyon... (mint kb 1 éve az arch+openbox kombó)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák