Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Nestor16 #10590 üzenetére

    Ezt az teszi rizikóssá, hogy bár van némi ciklikus lengése, azért két hete mégis monoton csökkenő trendet mutat az LTC ára. Szóval meglehet, hogy még egy kis, pl. 2%-os profitot előkészítve sem kel el az LTC-d 24 órán belül, és mire ezt észleled, akár már >=2% bukóban leszel, amit vagy benyelsz, vagy vállalod hogy akár heteken át ülsz rajta, miközben minden nap azt figyelgeted, hogy már nem 2, hanem 4,6,8, közben pedig valami, aminek nincs LTC-s párja, csak BTC-s, az elindult az egekbe, és be akarsz szállni. (Aztán csúnya vége lesz, ha emiatt hezitálsz, de végül mégis beszállsz, csak már későn, és akkor mindkettőn buksz. :DDD)

    Szóval sokkal kisebb a rizikó, de még ebbe is be lehet ragadni ugyan úgy, mint bármi másba (nekem most pl. a COL-ba ragadt bele ~45 LTC, és bár szép lassan mint ha kúszna felfelé, de még így is lesz egy-két nap, mire elérem azt a pontot, hogy fee-kkel együtt is minimum az eredeti befektetést kivehessem + a rizikó, hogy elindul lefelé...).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák