Új hozzászólás Aktív témák

  • deadwing

    addikt

    válasz HSM #11001 üzenetére

    Ahogy gyanítottam, lap hiba. Kimértem mindent részletesen. Riser OK. A lapon a B3 mintha be lenne esve, a lényeg, hogy nem áll jól. Ahogy bedugom a lapba, az említett elégett láb riser felőli ágán megjelenik a test/föld, nevezhetjük bárhogy. Nem ok nélkül égett el. Az útvonal szerintem: B4 hozzáér a B3-hoz, ami a riseren belül össze van kötve az A2-vel is. Riseren egyébként ennek is látszik kis nyoma. Amit nem értek, hogy az A2-3 és B1-2-3 mind össze vannak kötve, kérdés, hogy miért csak az A2 égett szét. De ez már részletkérdés, az a lényeg, hogy ez egy olyan lap amely említett slotjában sosem volt vga. Nálam legalábbis.
    :(
    Most agyalok, hogy tudnám megforrasztani, de fóliát pótolni ilyen kis méretben, ráadásul pont ott ahol rápaszírozódik az érintkező, nem lesz egyszerű :(

    Bocs a hosszú offért, egy tanulsága mindenképp van az ügynek, mielőtt bármit bedugnátok bármelyik slotba, alapos szemrevételezés sosem árt. Ezek szerint ugyanis kaphatunk olyan lapot is egy üzletből, amit már valaki előtte szétbarmolt.

    60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

Új hozzászólás Aktív témák