Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ignorant #17633 üzenetére

    Legvadabb álmomban (ami a 100 $/DRK peak) sem hinném, hogy a DarkCoin majd megelőzi a BTC-t (aminél 10000 $/BTC peak a legvadabb, amit álmodni bírnék) [ismét kiemelem: álmodni, nem remélni vagy hinni].

    Pénzéhesség és moráli oldal? Bocs, de ezt nem tudom egy mondatban értelmezni. :D

    A DarkCoin egy hangyafasznyival többet tud, mint a BTC (nem csak a tárcába van építve, de alapértelmezetté is van téve a coinjoin, hogy értelme is legyen így ennek a technológiának, és persze decentralizált a keverés, ami elég komoly előny egy DarkWallet-hez képest), tucat hangyafasznyival többet, mint az altcoin-ok 99.9%-a, amik 1:1 klónok, csakis olyan funkciókkal, amik a készítőket hivatottak gazdagítani, de valódi értékük abszolút nulla, pontosabban legtöbbször negatív (a használhatóság kárára megy a rövidtávú nyerészkedés).

    Én a politikáról is azt szoktam mondani, hogy nem az érdekel engem, hogy melyik kormány és képviselő abszolút értékben mennyit lop el. Engem az érdekel, hogy nekem relatívan mennyit hajlandó hagyni, miközben megtömi a saját zsebét is. Ha hagy engem is élni, akkor egészségére, tömje csak a zsebét, csak annyira ne legyen mohó, hogy én közben éhen halok. Olyan úgy sincs, aki nem tesz zsebre semennyit. Nem ugyan az a parazita és a vírus.

    A DarkCoin-ban szerintem ez a szép, hogy mer olyat tenni, amit a BTC már nem.
    Rengetegen hitték azt, hogy egy olyan coin-t vesznek, mint most a DarkCoin, mikor BTC-t vettek. Azt hitték, hogy anonim fizetőeszköz. Pedig BTC nem az. (Persze a DarkCoin sem abszolút tökéletesen az, de egyelőre a legjobb a piacon és folyamatosan fejlesztik ezen a téren.)

    Eltűnt már 0.01 BTC-ről az a durván 1200 BTC? Nem találok most sehol olyat, ami kiírná nekem az exchange API-ból a teljes orderbook-ot.

    Gyakorlatilag az. Bármily vicces és hihetetlen, a BTC a maga területén már öregnek és begyepesedettnek számít. Kvázi kőbe van már vésve minden fontos paramétere, amin csak nagyon nagyon nehezen lehetne változtatni. De miért próbálná valaki ezt keresztülvinni (akinek hasznos lenne ezt a funkció) ahelyett, hogy nagyobbat kaszál egy értelmesebb féle új coin felkarolásával?

    Ha most bekerül a Bitcoin kliensbe egy saját coinjoin funkció, akkor sem lesz alapértelmezett (és akkor már nincs is értelme, hisz két piszkos pénzkupacot nem lehet egymáson át tisztára mosni), és nem lehet majd letagadni, hogy a DarkCoin hype érdeme, hogy egyáltalán bekerült.

    Amúgy nem véletlenül tettem most be az adománygyűjtő címem az aláírásomba. Bárkitől elfogadom a nyereségük 1%-át, ha esetleg az én egy hónapra visszamenő DarkCoin spam-elésem miatt ugrottak bele még időben és már BTC-ben is realizálták a nyereségük (ez szándékosan jelzés értékű, hogy nem egy DRK cím). :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák