Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz deadwing #18998 üzenetére

    Ok. Először is, le kell tölteni a geth legújabb verzióját, ezt beleteszed (geth.exe) mondjuk a c:-re. A Geth-et geth.exe --rpc --fast (két kötőjel mindegyik előtt) kell elindítani, így kb. 1,5-3 óra alatt leszinkronizál, de ehhez az kell, hogy ne legyen semmi még a blockchain könyvtárban. Tehát ha már töltöttél le valamit akkor a keystore kivételével törölj mindent a roaming/ethereum könytárból. A Keystore a privát kulcsod, tehát ha ezt letörlöd akkor ugrik a tárcád és a benne lévő pénzed!

    Szóval, geth.exe --rpc --fast. Leszinkronizál. Van már tárcád? Még nincs? Akkor készíts egyet a geth account new paranccsal command prompt-ból (parancssor). Passphrase: adj meg egy jelszót, és enter. Ekkor zárójelben kiírja a tárca címedet 0x-el kezdődik, de ezt a keystore-ban is megnézheted a tárca kiterjesztésében van benne a tárca cím.

    Ezután le kell tölteni az ethereum progit ami a bányászprogram is egyben. Install után:

    mondjuk nanopool.org és ott megnézed a mi a pool címe ( help menü) ezután csinálsz egy bat file a jegyzettömb használatával amiben ez kell hogy benne legyen:

    setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
    setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    ethminer.exe -F http://pool címe/tárca címed/email címed -G

    Nvidia videókártya esetén van egy dedikált ethereum progi amit installálni kell:
    [link]
    sőt, a zip-ben van kimondottan poolokra elkészített bat file, vagyis neked csak a tárcacímet kell módosítani és máris mehet a bányászat.

    [ Szerkesztve ]

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák