Új hozzászólás Aktív témák

  • Elbandi

    aktív tag

    válasz zichie #19033 üzenetére

    a pos technikailag ugy mukodik, hogy a tarcaba erkezett transakcio ideje, a coin mennyisege es az aktualis pos diff kiad egy szorzatot, ennel az erteknel kell kisebbnek lennie egy hashnak (nem blockhashnak). tehat minnel tobb coinot jott egy adott tx-hez, vagy az a tx minnel regebbi, annak nagyobb eselyed van blockot talalni. mivel masodpercenkenet szamolodik ujra ez az ertek, 1 perc alatt 60 "probalkozasod" van, ha kikapcsolod a walletet akkor nem probalkozik, nincs eselyed blockot talalni. a reward csak az idotol fugg, semmi mastol.
    de pl vannak coinok ahol a minstake time 2 het, ha csak egy szer erkezett coin a walletbe, akkor az 2 hetente fog blockot talalni, gyakrabban sose. igy eleg csak 2 hetente bekapcsolni a walletet, ha megvan a block lehet ujbol 2 hetig pihentetni.)

    ati es nvidia kartyak mukodnek egyutt, van egy teszt gep (3 nvidia es 5 ati kartyaval) amivel teszteljuk a miner szoftvereket, es mukodnek. nem en vagyok a gazdaja, ugyhogy nem tudom hogy hekkeltek ossze a windowsra a drivert. mindegyik miner swnek meg lehet adni melyik devicet hasznalja.

Új hozzászólás Aktív témák