Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz deadwing #21526 üzenetére

    Ha szétszednék két külön kapcsolóra a hagyományos CrossFire-t és azt, hogy hány darab GPU-t mutasson és adjon át a driver a DX12 programoknak (most egybe van kötve a kettő, tehát a CrossFire-be vont GPU-kat kapják meg a DX12-es programok is, amik nem használják magát a CrossFire-t), akkor utóbbinál elvileg csak annyi lenne a követelmény, hogy mindkettő legyen DX12 kompatibilis (és azon túl akár nVidia+AMD is lehetne). Persze ilyenkor csak annyi változik, hogy a DX12-es programon múlik minden a driver helyett, és nyilván senki sem szereti a plusz munkát, szóval az is csoda, ha bármiféle multi-GPU támogatás van most egy DX12-es programban (amiből eleve nincs sok összesen se).

    De szerintem még az se kizárt, hogy a CrossFire működjön bármelyik olyan két Radeon közt, ami ugyan azt a PCI-E busz DMA-t használja (a régi külső CF-híd helyett), de nem tudom ezt folyton variálgatják, vagy ugyan azt viszik 290X óta (vagy hogy ettől függetlenül van-e valami önkényes limitáció is a driver-ben, nehogy túl egyszerű legyen, mert igazából utálom a multiGPU-t :P).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák