Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz westlake #22099 üzenetére

    Most épp durván 20%-al, ami nyilván ugrándozik napi szinten, de nagyon rég nem láttam 5-10%-nál közelebb jönni, főleg nem ETH-t előzni a ZEC-t, mikor naponta egyszer-kétszer ránézek.

    Ha ez némileg téves is a gyakorlathoz képest (nyilván van benne némi átlagolás és interpolálás), szinte lehetetlennek tartom, hogy legalább ekkora legyen a hiba a rossz irányba, tehát hogy tartósan, több napon keresztül, 10%-ot meghaladóan a ZEC legyen jobb, legfeljebb egálba jöhet ki (mikor mindegy, melyiket tolod).

    Egyéb szolgálati közlemény: most is napi 1$ alatt van a kártyánkénti profit. :(((

    (#22100) LLam
    Nekem mindig lassan frissült, szerintem csak belépéskor kezdi frissíteni a cím tranzakcióit, és még utána is hektikus picit (mint ha valami cache-ből bennragadt régi értéket mutatna néha). Az pedig szerintem még nem pánikhelyzet, ha inkább leállították a szolgáltatás a fork miatt, amíg offline a node, addig nagy baj nem történhet a coin-okkal (esetleg magával a blokklánccal, de akkor az nem a tárca szolgáltató sara). De nyilván mindig opció, hogy leléptek a coin-okkal. :D

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák