Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz deadwing #22423 üzenetére

    Benne van a posta a kártya árában. De van fizikai és virtuális kártya is, nyilván a plasztik a drágább.

    Bármikor tehetsz be BTC-t, vagy EUR/USD/GPB-t az náluk vezetett számláidra, amit használhatsz kártyavásárlásra, kártyafeltöltésre, de gyakorlatilag akár még nem-spekulatív kereskedésre is (pl. betesztel EUR-t átutalással és kiveszel BTC-t, vagy a kártyád helyett egy másik bankszámládra utalod ki az EUR-t, amit a BTC-ért kapsz, stb, bár erre nyilván sokkal jobb a Bitstamp, Kraken, stb, de a lényeg hogy viszonylag rugalmas).

    A díjak le vannak írva, kártyafeltöltéskor kínál egy BTC/EUR árfolyamot, amit vagy elfogadsz meg visszavonhatod a feltöltést (nem a legjobb az árfolyam, de a Coinbase se és az ATM szerű automaták sem szeretetszolgálatok). Vásárláskor tűrhető az EUR/HUF árfolyam és 3% a fee, csak a készpénzfelvételnek van valami extra díja, de azt még nem is próbáltam ki (az úgyis mindig szar minden ilyen kártyával, inkább mindig erről vásárolok, mikor van rajta pénz, és olyan helyen költök, ahol elfogadnak kártyát).

    Addig elégedett voltam velük, míg kifutottam az anonim keretből, de a KYC ellenőrzés borzalmas élmény. Többször is visszadobták a cuccom, mert nem volt tű éles a kép. Szét kellett tweak-elnem a SOHO multifunkciós scaner driver-ét, hogy kikapcsoljak minden szar automata "képjavítót", és tényleg szép "nyers" scan-eket küldjek nekik (nem is tudtam, hogy képes ilyenre a scaner-em, még sohasem ástam bele magam ennyire, mert nem volt rá szükségem, de találtam egy "expert" módot, ahol kilőhettem minden fost), pedig még sohasem problémázott az alapértelmezett gagyi (túlélesített, túlexponált, zajszűrt, stb, szóval a szokásos...) minőségen semmi hazai kormányhivatal/hatóság, akiknek küldtem valamit.
    Aztán mikor már tényleg gyönyörű scan-eket küldtem, valami más hülyeséget adtak indoknak, hogy miért nem jó. Ekkor jól lebasztam a support-ot, hogy most már elegem van és magyarázzák meg érthetően, hogy valójában mi a bajuk a pofámmal. Erre pár órán belül válaszoltak, hogy megnézik mi van, majd másik pár óra múlva elfogadták a cuccokat, viszont innen még további 10 napot ülhetnek rajta, mire a bankjuk is elfogadja (és gondolom akár még vissza is dobhatja bármi kamu indokkal is). Ez úgy két hete gördül (mondjuk az elején nem siettem vele, ráérősen pár naponta próbáltam újra).

    Egyszerűbb lett volna egy másik IP címről és másik levelezési címre kérni egy új kártyát (de előre nem tudtam).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák