Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz st3v3np3t3r #37064 üzenetére

    Én nem akartam trollkodni, pusztán rávilágítani arra a tényre, hogy bizony én 3 féle elosztóval is beszoptam. Ebből kettőt küldött Krix kolléga, ami nála se ment, egyet én vettem eBay-ről, és nem működött csak 2 kártyával. Az, hogy ez a riser-ek, az alaplapok, a VGA-k (RX560) baja/hibája nem tudom. Pusztán annyit jeleztem, hogy ne vegye senki készpénznek, hogy működni fog a 4-es elosztó. Persze, ezernyi véleményt találni neten, hogy probléma mentesen üzemel, szóval biztos van rá magyarázat, én nem találtam.

    Annyi biztos, hogy ha tehetem, akkor többért vennék olyan lapot, amin van legalább 6 slot mindenféle mókolás nélkül, még akkor is ha drágább. Főleg, ha tapasztalatok is vannak róla, hogy működik.

    Ha ez neked trollkodás, szekálás, gúnyolódás, akkor szerintem a hiba nálad van.

    u.i.:
    Az általad linkelt elosztóhoz csak egy komment van Azamzon-on:

    "This product cause a "Windows has stopped this device Code 43" message on all graphic devices installed on this computer. I had to remove all my graphic cards and then uninstall and reinstall the CPU graphics driver. Changing slots that this product used did not help. Maybe this problem is unique to my Asus Z97 Workstation motherboard, but the bottom line is it didn't work for me."

    Szóval? :U

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák