Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    Tisztázzuk, mert tudom hogy itt van egy közösség ahol mindenki ismer mindenkit ès kialakultak a klikkek.
    Írtam hogy mi értelme milliós riget építeni vgakból ? És mit bányásztok vele.
    Mondtam hogy az A3 meg az L3+ sokkal jobb. Erre meg az egyik félisten rangú admin írja hogy Dash meg Bitcoin bányász gépekkel mit akarok itt ? :D Ami köztudottan a Baikal (dashez) S9 (Bitcoinhoz) gépek.
    Majd írják szintén offenzíven hogy TAPASZTALATból ìrják ezeket amiket (nyílván nem veszek gépeket csak random írom hogy jók). Majd jön hogy mióta vannak nekem ilyen gépeim ?
    Most komolyan ez flame ? Hogy megkérdőjelezem azt egy technológiával foglalkozó oldalon (azon belül bányászattal foglalkozó topikban) hogy van-e értelme ugyan olyan árú rigeket készíteni ?
    Gondoltam találok olyan embert aki max profitot akar bányászni, de ha az elején azt mondják hogy hobby bányászat vagy flashből bányászunk akkor az mondom pardon elnéztem a házszámot. Csak a cím az Alternatív kriptopénzek és bányaszatát írta. Én is ástam Doget flashből vidkarival meg hasonlókat, de ha itt profitra is megy a dolog akkor komoly gépek kellenek.
    És úgy néz ki a bitmain kisajátítja ezt a piacot és aki bányászott/bányászik az tudja hogy az elején kell beszálni ezekbe vagy lemaradsz.
    Szerintem nem az ördögtől való dolog hogy idővel az összes kódra legyen egy ilyen gép. És igen ezek a gépek olyanok hogy megveszed az elején és kitermeled a profitot majd vagy kuka vagy másik coin (ami nem profitál) de nézzétek meg a specifikációkat:
    S9 (TUDOM bitcoin)
    13,5 Th 1400 watt
    Melyik Rig tudja ezt 3Kért ?
    Antminer A3: 815Gh
    1200-1400 watt.
    Szintén 3K.
    És a számokkal nehéz vitatkozni. Persze aki szentimentalitásból tolja így azzal nincs semmi baj.
    Nekem is van olyan altcoinom ami bukóban van, de kedvelem a projektet és nem is veszem ki a pénzt belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák