Új hozzászólás Aktív témák

  • cuko

    aktív tag

    válasz Pioneer #46022 üzenetére

    Nem tudom, hogy hány százalékon mennek a ventijeid, de nekem ugyanezekből a kártyákból volt egy hatos rigem és 30-40%-on nem voltak hangosabbak, mint a legolcsóbb Akyga házventik, amik a légmozgatás miatt a kártyák mögé voltak szerelve. :F
    Alapból azt elhiszem, hogy ez sokkal halkabb az Ultra Kazenél, sőt biztos vagyok benne, hogy a Deltánál is (mivel mind a kettő magas teljesítményű "erőventi"), de egyszerűen nem hiszem el, hogy 100CFM-et >halkan< tudna produkálni. Normális tesztet meg nem találtam róla. Írom ezt úgy, hogy az asztali gépemben 2db Alpenföhn Wing Boost 2 Plus van, aminek max fordulaton már zavaró szélzaja van (= hangos) - szerintem.

    De hát a kognitív disszonancia az már csak ilyen, meg kell győzni magad, hogy jól választottál.

    @Zoli986: Vagy talán ne adjon másnak rossz tanácsot? :U Olvasd már újra légyszíves, ott kezdődött, hogy az F12-t (ami egy tisztességes alap olcsó belépőszintű venti) szólta le a kis légmozgatása miatt, majd egy (pktg-gel együtt) 7000 forint/db (!) árú ebayes venti mellett tört lándzsát (most néztem - nekem ha 6-ot rakok kosárban, 6x számolja fel a pktg-et). Mindez ebből kiindulva: "Ha még nincs meg a venti, akkor olyat keresnék, ami elég nagy légszállítású molexes (is) és nem drága."
    Ne adjunk már szar tanácsokat, a végén még megfogadja valaki. :)

Új hozzászólás Aktív témák