Új hozzászólás Aktív témák

  • ffodi

    veterán

    válasz SzlobiG #55643 üzenetére

    Semmi baj nincs azzal a tárcával. Ha a hálózat nagyon leterhelt (manapság tipikusan akkor, amikor az árfolyam jó magas és/vagy épp megy fel), akkor tovább tarthatnak a tranzakciók, drágábbak (de az átutalt egységnyi ETH is többet ér dollárban, szóval igazából nem feltétlen drágább), sőt van esély arra is, hogy elutasításra kerülnek.

    Szerintem a MEW-ről direktben kiutalás EUR-ban sem olcsóbb (sőt), mintha közbe iktatod pl. a Coinbase-t. Mindegyik esetben ki kell fizetned a váltás költségét, ami minimum €2-3 és a tranzakció díját. Emellett előbbi esetben elég sokáig eltarthat a művelet, ami aggodalomra adhat okot.

    Csinálhatod azt is, hogy közvetlen Coinbase-re bányászol, akkor egy kiutalás díját megúszod, ami $1,5-4 időponttól függően. Ez után a váltás díja a már említett min. €2-3, végül kiküldöd ingyen PayPalra, vagy kiutalod EUR számlára €0,15-ért cserébe.

    Ha mákod van, akkor MEW --> Coinbase $2-3 és pár perc, Coinbase ETH --> EUR min. €2-3 azonnal, végül Coinbase --> EUR számla (mondjuk Revolut) €0,15 kb. azonnal (mondjuk összesen €5,5 költéséggel jár 0,1 ETH beváltása, időben pedig pár perc). :)

    [ Szerkesztve ]

    "A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Új hozzászólás Aktív témák