Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz Kaci84 #62321 üzenetére

    Tény, hogy másként érződik a befektetett pénz, lévén a gamernek ígyis úgyis lenne egy konfigja a bányásznak meg nem, de ez nem ad magyarázatot arra miért szál ki az 1 kártyás.

    Szerintem az 1 kártyás emberek közül töredék az a mennyiség aki csak a bánya miatt rakott össze 1 kártyás gépet, tehát a többség nem azért vett 300e-ért PC-t a konzol helyett, hogy ő most 1 kártyával bányászhasson.

    Szóval a valós indok amiatt az egy kártyások kiesnek (és írták is már), hogy ha már alapból 27 fok van a szobában nyáron, erre még a gép folyamatosan ráfűt, akkor nem fogja 5ezer Ft-ért futtatni.

    Ha leesik a bevétel a gamer jóska kilép, ő a jelennek él és azt akarja látni most mennyit keres és most megéri-e. Ő nem úgy számol, hogy oké most havi 10e-jön be mert az ETH leesett 200$-ra, de majd ha felmegy 2 év múlva 4000$-ra, akkor gyakorlatilag most ő nem 10e-ret bányászott, hanem 200e-ret.

    Erre nagyon jó példa milyen hangulat van itt, ha esik 5%-ot az árfolyam egy nap alatt vagy ha a bevétel 100MHs-re nem 10$ hanem csak 8.8$ és milyen gyenge nap mostmilesz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák