Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Frozen #66530 üzenetére

    Én bízok az emberi gyarlóságban. A jelenlegi összes információ alapján amit tudok, én úgy gondolom, ha várni is kell rá kicsit de felfelé fogunk menni még nem kicsit.
    Ez egyszerűen muszáj! Nem azért mert nekem is van benne pénzem, hanem a fen írt miatt.
    Hosszú lenne leírni (aki napi szinten követi a híreket és van egy kis logikája) akkor egyértelmű, hogy a gazdag emberek + a most jövő cégek túl kapzsik ahhoz, hogy ennek itt most vége legyen.
    Ez tipikus, van egy járvány ami hoz egy gazdasági világválságot stb, amíg a kis emberek szenvednek addig fent újra osztják a lapokat. Mindig így volt/van/lesz.
    21. század van, eljött az idő hogy ehhez az újraosztáshoz / erőviszonyok változásához igen is kifogják használni a cryptot azok akiknek van egy kis esze. Mondom, ezek FENT. Akár Musk, akár Gates, Bezos stb... ha csak a nagyok kitalálják és bejön a Micro Strategy cég terve, ami a BTC-t hirdeti a vállalatok közt.Ha csak a fenti gazdagok berekják a pénzét, ők maguknak elintézik az árfolyam emelkedést....
    Ez a mostani bukta is, ugye a 100 éves elmélet szerint, egy az egyben amit ráhúztak a mostani esésre. Hát nyilván való, bejöttek a cégek, profitot akarnak mert mohó g..ik... és manipulálják az egészet. Most vásárol be minden tűz közeli ott fent!! Lesz még 22K is a BTC lehet, de onnan is feláll majd. Vagy másik egy az egybe átmennek ETH-ra vagy DOGE-ra vagy amit épp kinéznek maguknak.
    Alakul át a piac, ehhez kell alkalmazkodni. Ez az történelmi BTC esés volt az első "test"-jük próbálgatják, hogy úgy működik e mint a tőzsdén. Működik.

    Szerintem!
    (lehet kötekedni ;] ---
    olyanra nem reagálok úgyse :) )

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák