Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Geller72 #8032 üzenetére

    A 42-nél nekem néha úgy tűnik, mint ha az a pool lenne a hálózat 99%-a, amiben épp bányászom, aztán engem ledob (a pool web része megy tovább, de nem frissülne az értékek, a cgminer-em átáll middlecoin-ra), mire visszalép a cgminer és frissül a webes kijelző, már többszöröse a hálózati sebesség (tehát valaki bányászott) a korábbinak, de kisebb a pool sebessége (de nem ez a pool), aztán valamikor fokozatosan visszaáll a pool sebesség, de megint eltűnik a net speed és újra ledob engem is.

    Most, hogy ezt így leírom, még valami olyat is el tudnék képzelni emögé, hogy egy szép nagy farm (vagy egy middlecoin féleség) belép szólóban (avagy poolként), ezzel párhuzamosan DDoS-olja a legnagyobb pool(oka)t, kitol pár blokkot, aztán elereszti a pool(oka)t és kicsit pihenteti a bányászást (legalább is ezen a coin-on).

    Még annak is lenne értelme, ha több ilyen coin közt lépked coin-ról coin-ra, hogy mindegyiken moderáltan tartsa a difficulty-t (a pool DDoS is ezt segíthetné, hogy kvázi kiváltsa, ne megnövelje a hálózati sebességet).

    Kár, hogy nincsenek meg rá a forrásaim, hogy valóra váltsam ezt a szörnyet, amit most a fejemben megalkottam. Pedig becézhetném Skynet-nek, amiért uralomra tör. :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák