Új hozzászólás Aktív témák

  • sad_Vamp

    őstag

    válasz sad_Vamp #30006 üzenetére

    A fenti alapján szerintem normálisan eljutok a "3." pontig. Utána ugye jön a gond, hogy már csak "-x -v" -vel tudom befejezni az install-t (argumentumok nélkül csak restartolgat a gép). Viszont most a MultiBeast nem tudta felrakni a CLOVER-t. Hiányzott neki az EFI drive, mondom oké, ezt már ismerem, akkor:
    Terminal->diskutil mount efi .... nem, az sem működött. Aztán volt ott még valami sor a Clover LOG-ban.... az látszólag megdolgozta a bootsectort(vagy efi részt, vagy nem tudod hogy kéne hívni), de így sem ment sem a mount sem a MultiBeast.

    viszont tovább olvastam:
    6. Notice with this board, we run into the default graphics driver issue, which sets the default macOS driver every time you restart, never enabling the 1080 properly.
    Following this fix (Probem 6: You select NVIDIA Web Drivers in the menu bar or the NVIDIA Driver Manager preference pane but when you restart macOS Default Graphics Driver is checked.)

    Ez lenne a probléma forrása? Viszont miért nem ír senki a körbe-körbe restart-olgatásról ezzel az alaplappal kapcsolatban? A másik, hogy nekem nem NVIDIA-m van, hanem ATI, akkor most mit kéne csinálni? Mert az Nvidia-s megoldás feltételezem nem lesz jó ATI-s kártyákhoz (Az -elméletben- támogatott ati kártyákról viszont elég keveset írnak).

    [ Szerkesztve ]

    “When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

Új hozzászólás Aktív témák