Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz tibee77 #13232 üzenetére

    Hát szomorú, bíztam benne, hogy sikerülni fog leboxolnod ezt a meccset programon belül.
    Mosom kezeimet, bevallom egy pillanatra eljátszottam annak gondolatával hogy felteszem és megpróbálom magamnál reprodukálni a "jelenséget" majd megoldani és leírni mi a módja, de tekintve h magam is csak mezei user vagyok, látva te mennyire megjártad vele úgy voltam vele inkább kihagyom.

    CCleaner registry pucolós részét használtad gondolom, a fő funkciója semmi extra csak a különböző netről származó ideiglenes tartalmak kukázása.

    Ugyan semmi nem jött be/sikerült abból amit tanácsoltam, azért remélem nem gyalúltad a rendszert első nekifutásra csak "frissítetted". :)

    (#52832) DuncanGhola:

    A helyedben hallgatnék asdxv-re, a péter árából/azt beszámítva meglenne egy nagyobb kártya és ha nem WF3-at veszel megint, azért bőven találni olyan gyártót aminek a hűtése halkabb (MSI, ASUS..).
    Az erősebb kártya időtállóbb, arról nem beszélve amikor majd eladnád akkor is jóval könyebb dolgod lesz sem mint a péterrel szerelt 280X-el.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák