Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz szasanyi #2612 üzenetére

    Azért, mert a Sapphire nem csinál külön marketingoldalt a kártyájának, ahol halálra dícsérik, attól még a minősége bőven van olyan jó, mint az Asus-é. :U Sőt, ahogy írtam, az én véleményem szerint a Vapor-X lényegesen magasabb minőségű, mint az Asus. Hűtöttek a memória-IC-k, ezenkívül VRM-ből is tudomásom szerint egy csúcsminőségű van rajta, míg az Asuson egy egyszerűbb konstrukció. A két különböző venti pedig kész katasztrófa az én szememben, más motorhang, más öregedés, nehézkes pótlás... Meghagytam másnak ezen örömöket. :) Természetesen ettől függetlenül nem tartom az Asus-t rossz kártyának, de a Vaport sokkal jobbnak tartom, így nyilván inkább azt vettem.

    Eladáskor jobb a 3 év gari, de ha mondjuk emiatt bukok 5K-t, hogy csak 2 van erre (mert többet nem nagyon), és így mondjuk még 3k-val többe került a Vapor-X, nekem így is nagyon megérte. ;)

    (#2613) ÁdiBá: A 15-ös béta nem jó? Ha jól emlékszem, én azzal próbáltam anno a 7950/70CF-et, és nem volt gondja a Steam-el. :N (Ha mindenképp frissíteni akarna, nem engeded ki netre, és meg van oldva. :) )
    Amúgy ahogy írtam, mindenképpen kell a low level HW acces opció. Nálam így volt beállítva: [link].
    Nyilván több karihoz kell a pipa a "Disable ULPS" mellé is, ha nem csak monitorozni akarod. :)

Új hozzászólás Aktív témák