Új hozzászólás Aktív témák

  • Lidl

    senior tag

    válasz Garsza #4487 üzenetére

    Hali,

    szerintem az árbeli különbségen múlik, hogy a sima jobban megéri-e, mint a TOP.
    Nálam 2500 volt a különbség, de a simát választottam. Kiindulva abból, hogy majd úgyis felhúzom később, és így még kevesebbet is fogyaszt.
    A procim (i5-2500K) úgysem tudja kihajtani teljesen.
    Bár utólag nem azon a 2500-on múlt volna, és szerintem azért a TOP-ban válogatott(abb) GPU-k lehetnek, hiszen az Asus-nak garantálnia kell, hogy mennek azon az órajelen.
    Sőt, szerintem még az is előfordulhat, hogy ami nem teljesen megbízható a TOP órajelén, de megy a simán, az kerül bele a sima DC2-be. De ez csak az én véleményem. És persze ezzel nem azt mondom, hogy rosszak, csak nincs bennük akkora potenciál. De igaz ez a TOP-ra is, ha biztosan megy a sima órajelen, még nem biztos, hogy sok tuningot enged. Szóval szerintem ez lutri.
    Meg ha mindenképpen tuningolni akarsz, akkor az is megfontolandó, hogy az Asus-nál nincs hűtés a RAM-on és a VRM-en, tehát ezek húzása (fesz emelés is) jobban igénybe veszi az alkatrészeket.
    Lehetne még rápakolni bordákat, de nekem le van ragasztva egy csavar a hűtőn, tehát ha levenném, akkor tutira ugrana a garancia. És hát 3 év....

    Egy szó mint száz, nem bántam meg a sima DC2-t sem. Nagyon gyors, csendes, és nincs vele semmi probléma (kop-kop).

    Köszi
    Lidl

Új hozzászólás Aktív témák