Új hozzászólás Aktív témák

  • Stephan89

    aktív tag

    válasz L7wy #11479 üzenetére

    Igazad van, a Defense+ kikapcsolása valóban egy nagyon erős védelmi vonal kikapcsolását jelenti, de egyrészt ha mondjuk a Norton Internet Securityt nézed, vagy bármely más IS-t a Comodon kívül, a legtöbb nem tartalmaz ilyen erős HIPS-et. Én a NIS-ből indultam ki alapvetően, annak a tűzfala sem tartalmaz a D+hoz hasonló HIPS-et, mégis jó védelemként emlegeti szinte mindenki. A Comodo tűzfal + NAV esetén viszont megvan a lehetőség a D+ használatára, pár kattintás az egész. Én azért nem használom, mert a CIS összeakadt a Sony VAIO-s programjaimmal amíg komplett védelemként használtam és a D+ra gyanakszom ezügyben, azt kikapcsolva ugyanis semmi problémám nem volt.

    Tehát akinek nem okoz kompatibilitási problémát, az igenis használja a Defense+-t mert nagyon erős kiegészítő védelem! Egyébként a Norton Antivirus is tartalmazza a NIS-ből ismert SONAR-t, ami egy elég jó viselkedés elemző.

    bionatur a Norton termékekre 2009 óta nem jellemző, hogy megfogná a gépeket, az egyik leggyorsabb megoldásokat készítő cég a Symantec. Ott valami más probléma lehetett. Remélem, a védelmi programokat mindig frissen újratelepített tiszta rendszeren próbálod ki, amin előtte semmilyen AV nem volt! :K

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák