Új hozzászólás Aktív témák

  • tintirin

    tag

    Mosanke

    Azért én azt vettem észre az ESET hajlamos beengedni, és hagy futni vírusokat,
    régen én is azt használtam mindig bekaptam valamit msn-en keresztül,míg nem leváltottam.
    Jelenleg Malwarebytes Anti-Malware PRO-t használok lassan 2 éve van a gépemen és semmi vírus.
    Valamelyik nap próbálkoztak velem sikertelenül... kiakartam próbálni egy programot és be jelzet az MBAM
    rákérdezett karanténozza? nyomtam egy igent. Call OFF Duty játékkal játszottam multiba mikor felugrott egy ablak és angolul irkált nekem. Azt gondoltam ebben játékban tudunk irkálni egymásnak de fura volt azért,hogy
    6-8 hónapja játszom ezt a játékot és még sosem írt rám senki. Mivel nem tudtam elolvasni mit akar gondoltam
    kinyomom ezt a CHAT-et de nem bírtam. A revo uninstallerel van lehetőség bezárni az ilyen makacs dolgokat, bezártam de ismét előugrott a legnagyobb bajom az volt, hogy nem láttam tőle rendesen a játékot.
    Google fordítóval lefordítottam mit akar és olyanokat írkált nekem hogy segít rajtam mert össze fog omlani a rendszerem, és ne zárjam be az ablakot mert ő újra megnyitja és ő azt is lássa, hogy én a Call OF Duty játékkal játszom. A revo val azt is megtudtam nézni hol van ennek a gyökere és mi a neve megdöbbenve láttam ez az a progi amit én elakartam indítani a játék előtt. Gyors újraindítottam a gépet csökkentett módban és úgy csináltam vírusirtást a Hitman Pro val (azért fel vagyok készülve az ilyen esetekre) azt már nem tudom talált e valamit is de mikor bekapcsoltam normál módba a gépet már nem irkált senki rám senki.
    Az érdekessé még a dologban,hogy a letöltésekből kiakartam csomagolni ismét ezt a progit az asztalra és elvileg ott volt kérte hogy cserélje e, furcsa de én nem láttam az asztalon pedig úgy van beállítva a rendszer,hogy a rejtett dolgokat is lássam. Végül a total commanderel töröltem. Szerintem nem volt a gépem olyan veszélyben de lehetett volna ha nem karanténozom a programot indításkor.

Új hozzászólás Aktív témák