Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Visormail #24952 üzenetére

    Bitdefender tüzfal részén meg kell keresni a hálózatodat, és bejelölni hogy megbízható. Sajnos képet nem tudok mutatni mert már jó ideje nem használom. Nekem is fejfájást jelentett egyébként ezt megoldani..

    (#24955) Plag: tesztek alapján erős középmezőny. A felülete szép, egyszerü, és gyors. A gépterhelése viszont magas, alapjáraton 200-300 MB között fogyasztott RAMból, de én nem éreztem egyébként a gépen lassulást. (4 GB RAM-al). A legnagyobb erőssége, hogy ingyenes.

    (#24960) Mosanke: Azért én process explorer-el szétnéznék a futó folyamatok között, hogy minden rendben van-e.

    (#24951) t72killer: köszönjük a linket :) Érdekes iromány. Volt már erről itt szó, én hoztam fel, a kolegák kollektív véleménye az volt, hogy csak felfújjuk a dolgot, mert ez még nem valós fenyegetés (mármint hogy ilyen kártevő még nem nagyon van), és igaz, hogy a vírusírtók nem foglalkoznak a témával, de akkor kezedenek majd el foglalkozni vele, ha elkezdenek terjedni az ilyen fajta kártevők.

    Engem csak kettő dolog zavar:

    1) olyan egyszerü ilyen kártevőt készíteni. Ez az általad linkelt irományból is kiderült, hogy nem egy rakéta tudomány

    2) amíg az AV gyártók így állnak hozzá, "hogy majd dolgozunk rajta, ha lesz ilyen kártevő", addig a víruskészítők mindig lépéselőnyben lesznek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák