Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz daimonion #36222 üzenetére

    Kifejtette malware fórumtárs is, hogy bizony a WD nem az az AV, ami mindenben utoléri a konkurenciát... ;)
    Másik oldalról meg a hackerek jellemzően a népszerű, sokak által használt cuccok sebezhetőségére gyúrnak rá legjobban első körben. Így az MS AV, MS böngésző és társaik eleve nincsenek túl jó helyzetben. Lehet fejlődött az évek során az IE, de összevetve más böngészőkkel, azokba integrálható kiegészítőkkel, nem hiszem, hogy annyival jobb lenne védelem terén.
    Próbálhatod itt kiforgatni az ember szavát, de még itt a topikban a szakértők sem ajánlják egyöntetűen az MSE / WD szintű védelmeket, önmagában főleg nem, max. bizonyos feltételekkel, x db kiegészítővel.
    Meg az a puritán, sivár felhasználói felület, anti testreszabhatóság, ami ezekben van, mért szenvedne vele az ember, mikor ingyen használhat sokkal jobb AV / IS verziókat, amik ezekben messze überelik, plusz szolgáltatásokat nyújtanak és védelem terén is jobbak???

    "tudatos felhasználói szokások mellett bőven elegendőnek kéne lenni az amit az MS kínál védelem terén"
    Ez meg annyira egy elcsépelt kijelentés, mármint ez a tudatos felhasználás....magadra talán igaz lehet, de amit kifejtett a másik fórumtárs, még így se lehetsz benne biztos, hogy nem kapsz be vmit, főleg egy WD szintű védelemnél. Másrészt ez szerinted átlagos userek többsége igaz, ők ilyen téren annyira tudatosak lennének? Hát NEM...de még szerencse, hogy sokakba bele lett nevelve legalább az Avast, vagy a NOD32 (amit fentebb is mondtam) és még azokkal is sokkal jobban járnak. :P
    + azért kíváncsi lennék, hogy ha majd megint csinálna vki itt a topikban egy kis házi tesztet, megnézné mit tud 8.1/ 10 alatt a WD a többi AV-hoz képest, akkor milyen eredmény születne? Mert amit fentebb belinkeltem, azt a korábbi 3 db itteni tesztet, hát azok elég siralmasak, nem hinném, hogy meglenne az a nagy 90 %... :N

Új hozzászólás Aktív témák