Új hozzászólás Aktív témák

  • UserX

    őstag

    válasz tpeter77 #42923 üzenetére

    Win7-nél a teljesen új, friss telepítést választottad??? Mert, ha csak a javítást, akkor érthető a dolog. Ezek a virnyakergetők és sok más program is szeretik mindenhová beírni magukat.
    Lehet próbálkozni tisztító progikkal (pl.: CCleaner), de ezek a te esetedben szerintem nem hoznak eredményt :( Vannak Uninstaller programok is (pl.: Your Uninstaller, Revo Uninstaller), amik elvileg mindent maradványt kitörölnek. Egyes vírusírtók külön eltávolítóval rendelkeznek, ami nagyon helyes.
    Megoldás: valami rendszermentő progi használata, ami 100%-ban az adott állapotot állítja visza (mondjuk a vírusírtó telepítése előttit). Én az Acronis True Image-t ismerem, nem tudom, hogy van-e ingyenes alternatíva. Ezzel leghet boot lemezt is készíteni, Ha másik meghajtóra mented a kép fájlt, kb. 30 perc alatt vissza lehet állítani (nyilván ez attól is függ, hogy mennyi adat van a 'C'-n). Több rendszerkép mentést is csinálhatsz, ha van elég tárhelyed.

    Az MS frissítési problémáddal sajnos nem tudok mit kezdeni, legalább két éve használok EMSI-t, de ebbe még nem futottam bele hál' Istennek.

    Üdv:

    UserX

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák