Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!

    Másik topikban kerestem segítséget egy pooblémára, közben lett egy másik. Ezt beírom ide, tanulságos és lehet hogy másokat is érint.
    KAV volt a gépen és azt eltávolítottam. Gond nélkül sikerült. Utána a Biztonsági központ jelzi, hogy a Defender védi a gépet. Nagyon helyes így kell lennie mivel nincsen másik AV telepítve. Defender ikonját sehogyan sem tudtam megtalálni és kitenni az óra mellé a szokásos helyre. Aztán úgy öt perc elteltével bejön egy ablak hogy az avast! free vírusirtó védi a gépemet! :(( Ikonja ott az Asztalon, a Tálcán és a Biztonsági központ is büszkén jelenti. :F :((
    Sosem volt az avast! telepítve erre a gépre! Mikor megvettem utána az első dolgom egyike volt a Kaspersky felrakása és azóta is az van/volt fent.
    Ha igaz akkor a CCleaner nevű tisztítóprogram tette fel sumákban ezt avast!-ot. Elég szemét dolog ha így van, e nem értem hogyan tudta/tudja telepíteni. Mindig csak a Frissítések jelentését engedélyeztem a programban, a többi elől kivettem a pipát.
    Viszont amint megjelent az avast! ikon hogy védi a gépemet, megnéztem és a legfrissebb adatbázisa volt. Lehet hogy végig párhuzamosan ment a KAV mellett? Remek. Azonnal eltávolítottam, Revo dolgozott vele szépen amíg teljesen leszedte.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák