Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Cs1csó #56004 üzenetére

    Sajnos a core I5 miatt lehet gondja a sebességgel. Már volt róla szó. Illetve nem a core i5 a gyenge, hanem valamiért a víruskeresők leterhelik a processzort nagyon sebességmérés alkalmával és emiatt van ez a jelenség. Eddig az Eset-re ez nem volt jellemző, de ezek szerint ők is beszálltak a sorba.
    Azt hiszem eljutunk oda, hogy egyre többen fogunk egyszerű, nem agyon bonyolított védelmet használni, mert ahogy egyre jobban látszik, több lesz velük a probléma mint a haszon!

    Tegnapi nap eset:
    Barátom Nod32-t rakott fel. Este meghívott egy másfél órás BO3 partyra online. Indítaná a játékot, laggolva indul, majd kilép és jelzi a Steam, hogy az VAC systemmel gond van. Restart a gépnek, utána már be sem engedte.Megkérdeztem tőle, hogy esetleg használ valami csaló programot? Mondta, hogy nem. Ezek után javasoltam, hogy kapcsolja ki a vírusvédelmet. Elindult a játék és működött. :)
    Persze a naplóbejegyzések között nem talált semmit itt sem! Azt el tudom képzelni, hogy a Steam esetében frissítettek valamit, amire ugranak a keresők (persze nem mindegyik) de az, hogy jelzés nélkül blokkolnak, vagy ahogy az Emsinél írta a fickó összeomlik a játék azért az nonszensz!
    Szóval, jelentem az Eseték is beszálltak a buliba.

Új hozzászólás Aktív témák