Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Ha már CIS és Defender a téma. Tudom mennyire Comodo ellenes itt pár ember, 😐 de én meg a Defenderben nem bízom és okosítva sem érzem biztonságosnak mellette a rendszert. De ez most mellékes, mert mindenkinek más az igénye.
    DE!
    Ez normális, hogy kikapcsolt állapotban mégis futott a Defender a háttérben? 🤬 Gépház stb szerint nem volt aktív.
    Pont a Folyamatokat nézegettem, hogy mi terheli állandóan a CPU-t W10 alatt. Az a folyamat épp a Defenderhez tartozott, ezért ránéztem egy külső programmal, hogy kikapcsolt állapotban mégis mit futtat állandóan. Amint elindítottam a kis programot jelezett a rendszer (false jelzés), hogy kártevőt érzékelt és kérdés nélkül törölte, majd restartot kért. WTF csak lestem mi és hogyan jelzett, ugyanis a Comodo a vírusirtó és ez a jelzés meg csak úgy jött a semmiből.
    Ez úgy mégis hogy lehetséges? Amikor valaki külső AV-t telepít a Defendernek nem kéne inaktívvá változni teljesen? Az is érdekes mióta külön is letiltottam a Defendert külső programmal, azóta minden indításnál jelzett a Win, hogy nem fut sem a Defender (még jó), sem a Comodo. Miközben mindenhol látszik, hogy fut a CIS, a Gépházban is jelzi normálisan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák