Új hozzászólás Aktív témák

  • galuska95

    aktív tag

    válasz anarchoid #107450 üzenetére

    Sajnálatos..nálam iylen problémák nem jöttek elő (harmadik win telóm nyúzom)
    Ez egy próbát megér:
    Egy gyári beállítások visszaállítását érdemes lenne ráküldened vagy ami még jobb a windows device recovery tool. Ez a lumia 735 témából kimásolt útmutató, verziószámok különbözhetnek, lehet elavult:

    3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió (nálad win10m) még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor bezárhatod. (ez nálad szükségtelen szerintem, mert alapból win10-el jött)
    Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
    Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
    4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.448. Ha végre ez is elkészült...
    5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
    Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
    6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is.
    7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.

Új hozzászólás Aktív témák