Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Pár hónapja már kérdeztem egyet, nulla reakció érkezett, és magamtól nem lettem sokkal határozottabb. :D Pixel 2 utódot keresek, oled kijelzővel, legalább cseppálló kivitelben, nfc-vel, kulturált üzemidővel, preferáltan 500 euró alatt, 5G-vel, feltehetően hosszabb időre (legalább 2 évre), így fontos, hogy legyen némi gyártói vagy közösségi támogatás a telefon mögött. Amazonról venném céges számlára. Ja, és ne legyen fekete. :P És tok nélkül is lehessen használni, úgyhogy vagy ne csússzon eleve, vagy legyen hozzá jó minőségű skin. Rengeteg telefonnak olvastam utána:
    - Oppo Find X2 Pro: fizikailag tökéletes lenne, klassz a vegán bőr hátlap, de a szoftver miatt nem kell, és régi is
    - Xiaomi 11 Lite 5G (NE): miui nélkül, stock droiddal, a topikban említett kijelző-mizéria nélkül kiváló lenne ;]
    - Motorola Edge 20 család: semmi IP védelem nincs
    - Pixel 6: árban határeset, ennyit már sajnálnék rá, és kicsit nagy, nehéz is
    - Samsung A52s: ronda szegény ;] és gagyi az anyaghasználata, videók szerint könnyen karcolódik a kijelző, amúgy biztos klassz
    - Samsung S20 FE: papíron ez is megfelelne, de akarok én másfél éve piacra dobott telefont?
    - komplett Realme kínálat: anyámnak Realme 8-at vettem és tök jó, szimpatikus a szoftver is, viszont hivatalosan egyik modelljük sem cseppálló. Pedig a GT2 Pro hátlapja marha jó lehet.
    stb...

    Végül ott tartok, hogy egy Oneplus Nord 2 lenne a választás, akár a "sima" kivitel, akár a móka kedvéért a pacman limited változat, ami atom jó néz ki. Igaz, nincs IP minősítés, csak cseppálló, de a yt videók alapján nem döglik meg némi víztől, és egyébként a legtöbb tekintetben korrekt. Ez ellen szól bármi, illetve ennyi pénzért van valami, ami kihagyhatatlan vétel?

Új hozzászólás Aktív témák