Új hozzászólás Aktív témák

  • szegnyereg

    csendes tag

    Üdvözletem mindenkiNET!

    Jelenlegi céges Samsung Galaxy A22 5G készülékemet szeretném végre véglegesen visszahelyezni kifutási idejéig a gyári dobozába és újra egy "élhetőbb" mobilt használatba venni hosszabbb távra.

    Kamera: Legyen jó. Nagyon jó. Mivel minőségellenőrzésben dolgozom, jó lenne ha közeli hibákat is élesen tudna megörökíteni akár számítógépen visszanézve is, és egy családi kirándulás képeit se keserű szájízzel kelljen visszanéznem azt nyugtázva, hogy a tizenhat évvel ezelött használt mobilom is minőségibben örökítette meg a felejthetetlen pillanatokat mint némelyik mai modell.

    Méret: Ne legyen nagy. (Oké, ez ma nehéz kérdés mert szakadó zsebek lelkei száradnak a tartalomfogyasztásnak nevezett néphülyítés oltárán.) Tudjam kezelni úgy, hogy a másik kezemmel akár egy műszaki rajzot nézek, vagy akár egy vadaspark kilátójának a korlátját fogom.

    Márka: 11 éve Samsungot használok, nagyrészt az S, elvétve az A szériából. Más márkák ismeretlenek. Hallani mindegyikről ezt-azt, a tapasztalat hiányában nem ítélkezek. Android rendszer, mint egyetlen fix opció.

    Mire használnám még? A fent említett két fontosabb kérdésen felül otthoni netezésre, gyerkőcökkel rövidebb mesék, videók megtekintése - sztereó hang nem hátrány- valamint telefonálás, ezáltal az üzemidő sem utolsó szempont.

    Árkategória: Nincs megkötve, nagy vonalakban racionális keretek között maradva jelenlegi új Telekom, vagy egyéb műszakicikk áruházak kínálataiból venném.

Új hozzászólás Aktív témák