Új hozzászólás Aktív témák

  • AsusBoy

    senior tag

    Sziasztok !

    Egy új készülék vásárlása előtt állok épp és a segítségeteket kérném mivel nem nagyon értek a telefonokhoz és nem sok információm van az új készülékekkel kapcsolatban.

    Jelenleg egy Iphone 3GS készülékem van de elavulttá vált számomra és lassúnak is találom a folyamatos IOS frissítések is biztos befolyásolták a telóm gördülékenységét ,gyorsaságát.

    Gondolkodtam én már Iphone 5-ben , Asus PadFone 2-ben is de drágának vélem, azért hogy 2-3 év múlva újat vegyek bőven elég egy 100 ezres teló kb így-is úgyis részletre fogom venni szóval az ár nem annyira lényeges de 180-200 ezer Ft-ot már sokallok értük.

    Lényeges szempont ,elvárás a jövendőbeli készülékemmel szemben ,hogy a mostani körülményekhez képest fejlett legyen , nagy akkumlátorral (mAh) rendelkezzen ne legyen túl nagy tehát a Samsung Galaxy S4 is elhasalt nálam :) .Nincs szükségem egy féltéglára ,még a zsebembe se tudnám beletenni :U . Főleg ha valaki telefonál vele az még viccesebb :Y ;] .

    Nézegettem a HUAWEI Ascend P6 -os készüléket , néztem róla videókat ,teszteket , nekem bejövősnek tűnik.Megtetszett nekem ,hogy 2000mAh -s akksija van és még hozzá eddig a világ legvékonyabb telója is.
    (Iphone 5-ben van 1,440 mAh-s akksi).Jó tudom az androidot és az IOS-t nem lehet összehasonlítani de akkor is egy 200ezres készülékben kétmagos proci van a huawei 100ezres készülékében pedig 4 magos.

    Ti mennyire ajánlanátok a megvételét vagy egy másik okos telefont ajánlanátok nekem ?

    Köszi válaszaitokat !

    Üdv: AsusBoy

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák