Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz soultrapp #45861 üzenetére

    WP-s telefonok közül a Nokiás Lumia sorozat az inkább nyerő... elég szép képeket lőnek és frankó a navigációjuk. Amúgy a WP eléggé stabil, lagmentes rendszer, kevés variálással és beállítási lehetőséggel. Vannak még gyerekbetegségei, de a frissítésekkel egyre jobb lesz. Annyi alkalmazás meg játék nincsen rá mint androidra de a lényeges dolgokat megtalálod. Virusmentes. Böngésző az elég fürge, az korrekt.

    Nokia Lumia 820, ha kapsz emberi áron olyat, szerintem a legjobb választás. Ha ennél több pénzt szánnál telefonra esetleg, akkor inkább az androidosok között keresgélj. De az alsókategóriás telefonok között szerintem a WP a legjobb választás, ez egy középkategóriás cucc, és pont ennél az árnál vannak már a jobb androidos vasak.

    Tehát ha nem akarsz ROM-olni, meg beállítgatni mindent, és alkalmazások ezreit kipróbálni, csak egy megbízható készülék kell, amivel telefonálsz, zenét hallgatsz, megnézel valamit neten, lősz pár képet, navigálsz és egyéb alap dolgok, akkor a WP jó választás.

    Ha viszont neked a telefonodnak egész nap a kezedben kell lennie hogy fanatikus módjára nyomogasd, meg bogarássz vele, akkor android.

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák