Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz königsee #58172 üzenetére

    Hali, szerintem itt többet tudnak [link]

    dekrer

    Rávilágítottál a lényegre "Csak a szarul optimalizált gyártói verziókkal." Tudod ezzel az a baj, hogy nem mindenki jön ide és kérdezősködik és nem mindenki vesz felső- vagy csúcskategóriás telefonokat. Hogy mit akartam ebből kihozni? Azt, hogy egy átlag személy bemegy egy gsm vagy szolgáltatói boltba, megnézi a telefonokat és azt veszi, amelyik neki külsőre tetszik és meg is tudja venni, ezzel megint csak az a gond, hogy 50k körül van és ugye azon az árvonalon a telefonok többsége borzalmasan lassú, örülhet a vevő, ha nem szaggat. Namármost ő ezzel vagy együtt tud élni és tudatlanul boldogan használja vagy küldözgeti szervizbe a különféle problémák miatt vagy utána olvas egy kicsit és utólag jön rá, hogy bizony nem jót vett vagy cseréli is le egyből és akkor már persze kialakult benne a kép: Az Android sz@r. Pedig valójában nem, csak a gyártók optimalizálása, ugye itt is van kivétel.. drágán.

    Szerk.: Ebből nem azt akartam kihozni, hogy nem lehet droidot venni, akiknek nincs nagy elvárása, azoknak jó az ottani szint. Igazából akörül WP-vel is kell kompromisszumot kötni, ezt is tudom.

    norbert1998

    Hóógyne gyártatának, 8-10k körül azok vannak, utána 12któl Pentiumok, 25ktől i3, 40-45któl i5 és 70k+ i7, legalábbis amikor még néztem.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák