Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Sziasztok!

    Kinéztem egy Lenovo A328-at, de sajnálattal tapasztaltam, hogy nincs benne fényerő szabályzó.
    Ennek a hiánya mennyire lehet zavaró? (Jelenleg egy HTC Chacha-m van, abban van)

    Szeretnék egy olyan telót, ami Androidos (4-es verzió felett), a kijelző maximum mérete 4,5", autófókusz nem kell, de világító LED mindenképpen.
    A másik nagyon fontos tényező, az akkuidő. Gyakorlatilag szinte csak emiatt váltok telefont. Tehát minimum 2000mAh-s teló kell.

    A telefon viberezésre (csak text), opera mini-re lenne használva, tekintve, hogy havi 100MB mobilnet áll rendelkezésemre, amit nincs lehetőségem és szándékomban sem bővíteni; na meg zenehallgatásra, ami ugye meg nem számít igazán.
    Kizárólag kártyafüggetlen, új vagy használt is szóba jöhet.

    A max ár 35K és erre nem dobok rá, de ha nincs jobb ebben árban, akkor egy HTC Desire 320-at néztem ki 45K-ért, de ennyi pénzt csak ezért az egyetlen modellért lennék hajlandó kiadni, és ezt is csak akkor ha javasoljátok.

    A legjobb amúgy a lenovo a328 lenne, vagy ez vagy a Desire 320 de inkább a lenovo az ára miatt, viszont fényerő szabályzás is kell (ez nem tudom van-e a HTC-ben).

    A telefont mindenképpen hosszú távra, tehát minimum 2-3 évre, vagy még tovább használnám, tekintve hogy már nem vagyok mobilfan.

    Köszönöm, és bocs ha túl hosszú.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák