Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz _Atesz #101633 üzenetére

    Köszi!

    Arra figyeltem, hogy ne a x4-esbe hanem a x16osba menjen a kártya. Driverből felment a legújabb, oprendszer 3 napos, szóval a szoftveres rész kizárható. Mivel a GTX 460 160W TDP-vel tökéletesen megy izzasztva is, ezért az is kizárható hogy a táp ne tudna 110 watt teljesítményt leadni. Maradna tehát, hogy az R7 370 mondjuk memóriahibás, de nem, mert a régi HP-be meg megy tökéletesen. Rejtély.

    Olyan létezik, hogy bár kevesebbet fogyaszt az R7 370, de mondjuk nagyobb feszültségen megy? Tényleg nem értek ehhez a részéhez. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy ugye a 2 gépbe amibe nem megy van Inteles integrált VGA, és az bezavarna, de hogy az is csak az AMD-nél nem értem. Meg Ccleanerrel nem igen láttam, hogy fel lenne rakva Inteles driver, eszközkezelőben is csak egy VGA van.

    Marad egyelőre az a tézis, hogy Nvidával megy jól, és AMD-vel nem, amiket olvastam beszámolókat ezzel a géppel+dvgaval azok is mind Nvidiák voltak (GTX 660/770/960).

    jim bcs: Elhiszem, hogy nem a legjobbak, de a srác továbbra is azért linkelte ezt, mert elolvatsa a kommentemet, hogy alaplap miatt szabvány szopóka van. Más kérdés, hogy a linkelt táp pont nem iylen szabvány. Ha 24 pines csatija lenne be se írtam volna ide hanem vettem volna kapásból vmi FSP/Chieftec 450 wattos tápot.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák