Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz Create. #102725 üzenetére

    Szia, sokféle hiba okozhatja. Elsődlegesen a monitort kellene kiszűrni, hátha azzal van a baj. Dugjátok a gépet másik monitorra, vagy TV-re.


    Hunork

    Szia, Super Flower, tehát saját gyártású belsővel rendelkezik, kb. Chieftec Force CPS minőség, el van látva a megfelelő védelmekkel. A ventilátor típusáról nem tudok, csak annyit, hogy hosszú élettartamú és minőségi venti van benne, maga a táp halk működés közben.
    Már nem gyártja a Super Flower ezt a tápot.


    puru

    Szia, még 4-5 évet simán elszaladgál a konfig azzal a táppal, teljesítményben bőven elég lesz, csatlakozókat tekintve is.
    Mindenesetre ha nem volt kitisztítva, akkor érdemes lenne kiszedni a gépből, és nekiesni száraz ecsettel, vagy kompresszorral.


    Longtomi

    Szia, azt a tápot amúgy is érdemes lecserélned. Inkább a Chieftec Force CPS szériából válassz, annyi, hogy alsó tápos házba nem jó:

    Chieftec Force CPS-350S: fix kábeles, 80+ Bronze hatásfok, közepesen halk, 2 év garancia, rövid kábelek, alsó tápos házba nem jó. (ennek nincs PCI-E csatija, de nem is kell a VGA kártyádhoz)

    Chieftec Force CPS-400S: fix kábeles, 80+ Bronze hatásfok, közepesen halk, 2 év garancia, rövid kábelek, alsó tápos házba nem jó. (ha tervezel valamivel nagyobb VGA-t, ezt vedd, ennek van 6pin-es PCI-E csatija)


    Ryder62

    Melyik Cooler Master tápról van szó?

Új hozzászólás Aktív témák